Aydınlatma Metni

Biz, SDA Mutfak Gereçleri Satış ve Dağıtım A.Ş. (“Panamart”) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında “veri sorumlusu” sıfatıyla internet sitemizi ziyaretiniz sırasında işlemekte olduğumuz kişisel veriler ile işleme amaçları, aktarım yapmış olduğumuz yerler ve aktarım sebepleri hakkında sizleri detaylı olarak bilgilendirmek isteriz.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

Kimlik Verisi: Adınız ve soyadınız, doğum tarihiniz, T.C. kimlik numaranız

İletişim Verisi: E-posta adresiniz, cep telefonu numaranız, sipariş adresiniz, il ve ilçe bilginiz

İşlem Güvenliği Verisi: İnternet sitesi giriş çıkış saatiniz, IP adresi bilginiz, üyelik şifreniz

Müşteri İşlem Verisi: Fatura bilgileri, sipariş bilgileri, sipariş geçmişiniz

Pazarlama Verisi: Çerezler vasıtası ile elde ettiğimiz veriler, favori ürünleriniz

Onay/Talep/Şikâyet Verisi: Onay beyanlarınız ve sipariş notlarınız, talep ve şikayetleriniz, açık rızanın geri alınmasına ilişkin beyanlarınız

*Bizlere ulaşmanız sırasında talep edilmeyen özel nitelikli kişisel verilerinizi paylaşmamanızı rica eder, üçüncü kişilere ait kişisel verileri paylaşmanız halinde, veri sahibine ilgili bilgilendirmenin tarafınızca yapılması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

KİŞİSEL VERİLERİ ELDE ETME YÖNTEMİ

Panamart olarak kişisel verileri,

  • İnternet sitemizi ziyaretiniz sırasında gerçekleştirdiğiniz işlem hareketleri,
  • ‘Giriş Yap’ sekmesi üzerinden yapmış olduğunuz işlem,
  • ‘Yeni Hesap Oluştur’ sekmesi üzerinden yapmış olduğunuz kayıt,
  • ‘Şifremi Unuttum’ butonu ile açılan alanın doldurulması,
  • Ödeme’ butonu ile açılan ‘Sipariş Detayları’ başlıklı alanın doldurulması,
  • ‘Favorilerim’ alanına yapmış olduğunuz girişler

vasıtasıyla otomatik yöntemlerle ve şirketimizle olan ilişkiniz kapsamında; kanunlarda açıkça öngörülmesi, Üyelik Sözleşmesi ve Mesafeli Satış Sözleşmesi’nin kurulması ve ifası için gerekmesi, yasal düzenlemelerin öngördüğü ve zorunlu kıldığı hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla şirketimizin meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması sebebiyle ve gerekmesi halinde açık rızanız ile toplamaktayız.

KİŞİSEL VERİLERİ İŞLEME AMACI

Panamart olarak yukarıdaki sebeplerle toplamakta olduğumuz kişisel verileri;

  • Üye ve müşterilerin ayırt edilebilmesi,
  • Alışveriş işlemlerinin tamamlanabilmesi,
  • İş süreçlerinin yürütülmesi,
  • Alışveriş deneyimlerinin kolaylaştırılması,
  • Online sistemler üzerinden iletişim kurulması,
  • Tanıtım ve kampanyalar hakkında bilgilendirme yapılması,
  • Ürün ve hizmetlere ilişkin reklam faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi,
  • Yasal düzenlemelerin öngördüğü ve zorunlu kıldığı hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi,

amaçları ile kullanmaktayız.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILDIĞI KİŞİLER VE AKTARIM AMACI

Ayrıca internet sitemizi ziyaretiniz sırasında toplamakta olduğumuz kişisel verileri;

  • Avukat, denetçi ve vergi danışmanlarına (Süreçlerin ve hukuki işlemlerin mevzuata uygun yürütülmesi amacı ile),
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlar, savcılıklar, mahkemeler, icra müdürlükleri ve uzlaştırma büroları gibi resmî kurumlara (Talep edilen bilgilerin verilmesi amacı ile),
  • Hizmet aldığımız üçüncü kişi şirketlere, iş ortaklarımıza, bağlı ortaklıklarımıza, topluluk şirketlerimize (Faaliyetlerimizin devamı amacı ile),
  • Yetkili vekil ve temsilcilerinize (Taleplerinizi yerine getirme amacı ile)
  • Gerekli olması halinde açık rızanızla

aktarabilmekteyiz.

KVKK’nın 11. maddesi kapsamında tanınan haklarınızı kullanmak istemeniz halinde, taleplerinizi yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da tarafımıza daha önce bildirilen ve şirketimizin sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@panamart.com.tr adresine veya başvuru amacına yönelik geliştirilmiş bir yazılım ya da uygulama vasıtasıyla iletebilirsiniz.

Kargo Bedava

100 TL ve üzeri alışverişlerinizde

%100 Güvenli Alışveriş

SSL Sertifikalı & 256BIT

Destek

Alışveriş Süreçlerinizde Tam Destek

Orjinal Ürün

Orjinal Dünya Markaları