Açık Rıza Metni

SDA Mutfak Gereçleri Satış ve Dağıtım A.Ş. (“Panamart”) veri sorumlusu olarak, tarafınıza sunulan “Panamart İnternet Sitesi Aydınlatma Metni” kapsamında belirtildiği üzere aşağıda açıklanmış size ait kişisel verileri ancak açık rızanız dahilinde ve sadece açıklanan amaçlarla işleyebilecektir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca kişisel veri işleyebilmemiz için en temel hukuki dayanağımız açık rızanın varlığıdır. KVKK’da her kişisel veri işleme faaliyetinde açık rızanızın aranmasına gerek kalmaması için bazı istisnalar düzenlenmiştir. Aşağıda yer alan işleme faaliyetleri KVKK’da yer alan açık rıza istisnalarına dahil olmamaktadır. Dolayısıyla bu belgede belirttiğimiz amaçlar kapsamında bilgilerinizi işlemek için sizden açık rızanızı talep etmekteyiz.

Kişisel verilerinizin işlenmesine yönelik verdiğiniz açık rızayı, info@panamart.com.tr adresine göndereceğiniz elektronik posta ile dilediğiniz zaman geri alabilir, KVKK madde 11’de belirtilen haklarınız için ayrıntılı bilgiye Panamart İnternet Sitesi Aydınlatma Metni’nden ulaşabilirsiniz.

 

Panamart’ın satış ve satış sonrası hizmetler çerçevesinde tanıtım, pazarlama ve kampanya faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacı ile tarafıma e-posta gönderilmesi için isim, soy isim, e-posta adresi, cinsiyet ve doğum tarihi bilgilerimin işlenmesine açık rızam,

    Vardır           Yoktur

 

Panamart’ın satış ve satış sonrası hizmetlere yönelik tanıtım, pazarlama ve kampanya faaliyetlerini gerçekleştirebilmesi amacı ile isim soy isim ve e-posta adresimin hizmet alınan üçüncü kişi şirketlere, iş ortaklarına, bağlı ortaklara ve topluluk şirketlerine aktarılmasına açık rızam,

   Vardır           Yoktur

 

Kargo Bedava

100 TL ve üzeri alışverişlerinizde

%100 Güvenli Alışveriş

SSL Sertifikalı & 256BIT

Destek

Alışveriş Süreçlerinizde Tam Destek

Orjinal Ürün

Orjinal Dünya Markaları